С връщането си в Украйна украинският президент Володимир Зеленски е посетил

...
С връщането си в Украйна украинският президент Володимир Зеленски е посетил
Коментари Харесай

Зеленски посети фронта след като се прибра от Япония

С връщането си в Украйна украинският президент Володимир Зеленски е посетил фронта и линията, която отстояват украинските военни, заяви УНИАН.

Държавният глава е посетил част на морските пехотинци, въпреки и да не се дава информация за местоположението им. Снимки от визитата си и срещата с военните президентът разгласява в своя канал в " Телеграм ".

Припомняме, че украинският президент взе присъединяване като специфичен посетител на срещата на Г-7 в японския град Хирошима. Там той се срещна с доста от водачите на страните от голмата седморка, включително с американския президент Джо Байдън. Преди това той посети и срещата на върха на Арабската лига в Джеда, Саудитска Арабия.

Преди това той посети няколко европейски столици на фона на упованията за украинска контраатака.

По време на своите визити украинският президент съумя да консолидира поддръжката за страната си и в това число да постигне напредък в настояването на Киев да получи западни самолети F-16, с цел да може да се опълчва по-ефективно на съветската авиация и да поддържа силите си на земята за връщане на завзетите от Русия територии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР